dimecres, 22 de juny del 2011

SOPAR AMB AMICS



El passat dissabte 18 de juny la gent del PSM-Entesa de Capdepera i Cala Rajada ens vàrem reunir a sa Font de Sa Cala per celebrar els resultats obtinguts a les passades eleccions municipals i per parlar del futur més immediat. A la trobada hi varen ser presents membres de l’agrupació, la gent que ha col·laborat per dur endavant la campanya i simpatitzants de tota la vida.
En un ambient distès, els assistents varen poder assaborir una magnífica torrada de carn que va dirigir –gràcies una vegada més– l’equip que ja se’n va encarregar de fer la paella de l’acte central de la campanya.
Després d’haver sopat, va intervenir el cap de llista, Pere Fuster, qui en primer lloc va agrair la feina i col·laboració no només dels membres de la llista sinó d’aquelles persones que col·laboraren durant la campanya fent menjar, presentant actes, amb actuacions musicals i vídeos, o simplement fent córrer les nostres propostes i idees entre la població.
Inevitablement, un dels temes de conversació recurrents –i també esmentat per Pere Fuster– va ser el del trencament a darrera hora del pacte Ucap-Psoe. Per part de la direcció del partit es va comentar que PSM-Entesa no entrarà a formar part de l’actual equip de govern del PP, tot i la invitació rebuda, i que es deixaria passar un temps per veure si els partits amb més representació arriben a acords de governabilitat. Si no fos així, va explicar en Pere, no es descarta agafar la iniciativa d’aquí a un parell de mesos per aconseguir un govern fort i estable a l’Ajuntament de Capdepera. Els dos regidors electes es varen posar a disposició dels militants i simpatitzants per a qualsevol problema que pugui sorgir així com per fer arribar propostes a la Sala.
En definitiva, una magnifica vetlada entre amics que ens dóna força per seguir endavant i treballar amb il·lusió i obrir el nostre projecte a sectors més amples de la societat gabellina i cala-rajadera.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada