dilluns, 12 d’octubre del 2009

Informació municipal



Després de l’article del passat mes d’agost on resumia les accions que anam fent des de l’Ajuntament i el Patronat del Castell, iniciaré una sèrie d’articles més breus però que surtin periòdicament  per tal d’anar-vos informant.
A l’article d’aquesta setmana m’agradaria incidir en la feina feta des del Patronat del Castell. A més dels panells informatius i del nou material de visita editat fa uns mesos, vull destacar la posada en marxa de la plana web: www.castellcapdepera.com que ja es troba operativa i que anirà incorporant nous complements. Per completar-ho, a partir de dia 15 de setembre, i a través de la col·laboració sol·licitada al SOIB, comptam amb un agent comercial i una informadora-guia que, com a principals funcions, s’encarreguen de programar visites guiades al castell i establir contactes amb els distints col·lectius (empreses, associacions, centres educatius, etc.) i donar a conèixer el castell arreu.
També els darrers dies ja hem incorporat la venda de material amb la imatge corporativa del castell. En principi comptam amb ventalls o bosses de cotó però la intenció és anar incorporant material amb preus assequibles.
Per una altra banda, a través d’un conveni amb Inestur i amb la feina feta a través de la regidoria de Turisme i del projecte de dinamització encomenat pel Patronat, és d’esperar que en breu ja comptem amb el servei d’audioguies pels visitants
Pel que fa a obres al castell, s’ha de dir que en els dos darreres anys s’han executat obres de rehabilitació a l’interior del castell per un valor d’uns 69.000 €, dels quals el departament de Patrimoni del Consell en pagava uns 43.000 €. De cara a l’any que ve estam fent feina per tal de tornar a engegar les excavacions arqueològiques a l’interior del castell a través de camps de treball. Aquests és una iniciativa que fa molts d’anys que no es duu a terme i crec que seria molt positiu que agafàs una periodicitat anual.

Mateu Garau Flaquer
Regidor de PSM-Entesa a l’Ajuntament de Capdepera

3 comentaris:

  1. Bona feina Mateu. Ànims i endavant!!

    ResponElimina
  2. Mateu, enhorabona per la tasca realitzada ... segueix el mateix camí: mentre els altres xerren tú mans a la feina.

    ResponElimina
  3. Tot això es podrà posar damunt la taula, quan tornin arribar les eleccions: feina ben feta, rigorosa, lleialtat al pacte, seny. Demostració que en política s'hi pot estar d'una altra manera. Endavant, Mateu. Endavant PSM!

    ResponElimina