dilluns, 16 de maig del 2011

ELS NOSTRES CANDIDATS: 1


Núm. 1. Pere Fuster Nadal. Ha format part de la llista de PSM-Entesa en diverses ocasions però aquest cop assumeix el repte d’encapçalar la candidatura. En Pere és llicenciat en Dret i gairebé tota la seva vida professional
l’ha dedicada a l’advocacia. Els dos darrers anys ha treballat al costat del Conseller de Medi Ambient i Mobilitat, Gabriel Vicens, en el desenvolupament de la xarxa de transport públic de Mallorca (actualment és Director Gerent del Consorci de Transports de les Illes Balears).
És una persona molt activa en iniciatives socials i culturals –monitor d’acampades, festes populars, ràdio, associacionisme veïnal…– i té com a un dels principals objectius la recuperació econòmica i social de Cala Rajada, sense oblidar la dinamització comercial de Capdepera ni la revitalització de les zones perifèriques del municipi (Canyamel, sa Cala, sa Mesquida...)
Es troba preparat per a assumir les màximes responsabilitats de govern del municipi, i està disposat a dedicar-hi els propers quatre anys amb total dedicació, absolutament centrat en la tasca de recuperació econòmica i social del nostre poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada