dissabte, 7 de maig del 2011

Els NOSTRES CANDIDATS: 17, 18, 19


Núm. 17. Isidor Rodríguez. Qualsevol adjectiu favorable que li posem resultarà insuficient. Era un jovenet imberbe i ja tafanejava per l’agrupació, i no se n’ha decantat mai. No li coneixem un mal dia ni un no per a ningú. Sempre encara els problemes en positiu i afronta el futur des de la convicció que la nostra feina té més sentit i és més necessària que mai. Treballa en el sector de la distribució i, des d’aquest vessant, coneix aspectes del món del turisme que no són els que es veuen a simple vista. Un element imprescindible, n’Isidor 

Núm. 18. Antònia Vaquer. Amb n’Antònia també hi podem comptar sempre, com a perseverant membre del nostre equip que és. Pertany al gremi del comerç de Cala Rajada, un sector que, amb la crisi, ha viscut moments difícils. Per tant, la seva aportació sempre ens resulta aclaridora, atenent que, entre les nostres prioritats, tenim l’ajuda al petit empresari i la revitalització d’un segment de l’economia que, no ho oblidem, resulta decisiu per a la bona imatge de la zona. Necessitam una oferta complementària de qualitat i amb n’Antònia tenim elements de judici per a aconseguir-ho.


Núm. 19. Pep Tous Terrassa. Un altre dels de sempre. Anys i panys donant tot el seu suport a les nostres sigles i empenyent el projecte del PSM-Entesa, sempre des d’una actitud reflexiva i assenyada. És el responsable de l’ajuntament de Sant Llorenç del departament de gestió tributària i cadastre, és un profund coneixedor del funcionament de la institució local i dels problemes dels empleats públics. La seva aportació, en aquest sentit, sempre ens ha estat d’una gran vàlua. Comptar amb ell ens dóna tranquil·litat i fermesa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada