dilluns, 9 de maig del 2011

ELS NOSTRES CANDIDATS: 13, 12, 11



Núm. 11. Maria Vives. Una altra “Llissa” al cove. De les de sempre, també. Mai ha exigit cap reconeixement a la seva feina des de temps immemorials, i en canvi sempre ha ofert feina, dedicació, entusiasme, empenta, idees, discreció, i –molt especialment – un caràcter que és un bé de Déu. La seva vida laboral passa per Projecte Home, Caritas i, actualment, pel Casal de Llevant (centre d’acollida de dones maltractades depenent de l’Institut de la Dona). A més, sempre ha militat en organitzacions d’ajuda al Tercer Món i en activitats socials del poble (acampades, festes, associacions culturals...) Ella és el paradigma de l’esperit de servei de la nostra gent.



Núm. 12. Marga Bisquerra Gracia. Amb ella hi comptam des de fa més de 12 anys, que es diu aviat. Activa, treballadora i compromesa, na Marga no falla mai, i la seva tasca dins l’agrupació sempre ha estat constant, fidel i necessària. Fa feina a Palma al CEIP Miquel Costa i Llobera, a més té estudis de dret i és tècnic superior en secretariat. En el poble està vinculada al grup de teatre Es Mussol, amb el qual col·labora des de fa molt temps entre bambolines. Ella mira cap a la cita electoral confiant que aquesta serà la legislatura en què el poble farà possible que el PSM-Entesa pugui governar, per demostrar que estam a punt i més preparats que mai. Amb gent com na Marga, ho tenim clar.




Núm. 13. Xiscu Vives “Lissa”. En Xiscu de can Patilla ens duu més drets que un ciri. Des de la seva fidelitat a prova de bombes, sempre ens fa tocar de peus en terra i evita qualsevol temptació triomfalista. Aquest popularíssim cassiner –coneix mig món, i l’altre mig el coneix a ell– té les coses molt clares i, com a petit empresari, sap on ens estreny la sabata econòmica. I, com tota la gent del nostre redol, té uns principis ètics que no es donen per altres indrets: mai ens ha arribat cap informació privada d’altres formacions que, pels seus contactes diaris, li arriben a voler. És a dir, sempre ha sabut diferenciar els seus sentiments polítics de la seva activitat comercial. Com hauria de ser arreu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada