dimecres, 11 de maig del 2011


Núm. 8. Paco Galian. Nosaltres ho tenim molt clar: si en Paco no existís, l’hauríem d’inventar. És un crac. Professionalment és mestre d’Educació Primària. A nivell particular és bona persona, treballador (no proveu de seguir-lo), animós, simpàtic, intel·ligent... En el partit, és un tot terreny: pot omplir sobres, penjar pancartes, escriure el guió d’un acte o repartir alfabegueres. Mai s’arronsa. Implicat en les mogudes culturals del poble, és excursionista empedreït i un profund coneixedor de la geografia de l’illa, que ha trescat moltes vegades, de nord a sud i d’est a oest. Seria un regidor de Medi Ambient extraordinari. Per això, hem d’aconseguir vuit regidors, i no hi renunciam. El mateix que hem dit de Lluís Cerrada ho podem aplicar a Paco, pel que fa a la integració en aquesta terra on viu.

Núm. 9. Maria del Mar Siquier. Més aire jove a la nostra llista! En aquest cas en la persona d’una diplomada en Magisteri d'Educació Primària. Duu el poble de Capdepera fins a les seves arrels. Diu que des de petita ha cregut en les nostres sigles i en els nostres ideals. Aquestes són les seves paraules: “Sempre he desitjat formar part del vostre partit i tot i que fins ara m’ho mirava des de fora, sempre us tenia presents, allà on fos. Aquest any he tengut l’oportunitat d’estar en primera línia i és tot un plaer, perquè sou gent ben avinguda, amb força, de peus a terra, amb perspectiva del poble i del món que ens rodeja, amb il·lusions i amb ganes de canviar les coses que no funcionen per a tenir un poble millor.” Bé, el plaer és nostre, per tenir-la com a companya de candidatura i de feina.

Núm. 10. Lluís Cerrada Carretero. Entendre, acceptar i estimar el lloc d’acollida és un procés tan senzill com no voler-lo colonitzar. Integrar-se en la terra i la cultura que has triat per viure vol dir no fer-les malbé, i encara més, vol dir defensar-les com a pròpies. Un actitud, en definitiva, a l’abast de tothom, però que no tothom vol assumir. En Lluís Cerrada, sí. Aquest home de Castella, aquest professor de Filosofia, ara és un dels nostres, sense necessitat de renunciar a les seves arrels. Ell és un model i un exemple, un company entranyable, una persona magnífica i ja un membre veterà de la nostra candidatura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada