diumenge, 8 de maig del 2011

ELS NOSTRES CANDIDATS: 14, 15, 16



Núm. 14. Laura Flaquer. Na Laura està resultant una esplendorosa realitat, un descobriment engrescador per a l’agrupació. En teníem les millors referències, però aquesta al·lota duu camí de superar totes les expectatives. Saba nova! Amb les idees clares i –cosa molt important– amb capacitat per a expressar-les, ens està ajudant a refrescar l’aire polític del poble. D’altra banda, a l’hora de fer feina mai s’amaga. Gent com na Laura destrueix tots els tòpics relatius a una joventut indiferent i apàtica.










Núm. 15. Felip Esteva. El retrobament desitjat de PSM i EntesaxMallorca, mai ha deixat de ser una realitat a nivell local. Aquí sempre ho hem tengut clar i hem estat un bon exemple per a ambdues formacions. En Felip ha estat en tot moment un actiu magnífic de la coalició i avui, quan a la candidatura ocupa un lloc discret, continua sent un referent imprescindible. Reclamat per les seves ocupacions professionals, no té una disponibilitat total, però una paraula seva sempre és un estímul per a tots nosaltres.










Núm. 16. Magdalena Nebot. Si hi ha coses que donen credibilitat a una candidatura, aquesta és la qualitat humana dels seus membres. A nosaltres, comptar amb na Magdalena “Raia” ens dona una bona quota d’aquesta credibilitat. La seva és la vida d’una lluitadora per les llibertats, formada en els millors valors del socialisme del nostre poble. Na Magdalena és membre molt activa de l’Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica i, tot i la seva veterania, un dels esperits més joves de la nostra llista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada