divendres, 6 de maig del 2011

ELS NOSTRES CANDIDATS: 20, 21, 22

Núm. 20. Miquel Flaquer “Llull”. Des de ben jovenet, aquest home àgil i remagrit, és un autèntic activista cultural, historiador de formació i bibliotecari d’ocupació (i, a més, bibliotecari d’El Golea, en hores esparses). I a més de bibliotecari, és bibliòfil i, per tant, el seu estat natural és viure immers en milers de volums de llibres, dia i nit. Darrere aquesta mena de boom editorial que vivim en el poble en els últims temps, gairebé sempre hi trobareu en Miquel. Tot plegat, ens fa feliços dur-lo embarcat en el nostre projecte, perquè és una de les ments més lúcides del panorama polític. 


Núm. 21. Bàrbara Femenias Huerta. La seva presència a les nostres llistes és una constant, amb una fidelitat admirable. El seu entusiasme i la seva vitalitat sempre ens han empès, inclosos els mals moments que també hem tengut. Treballadora del sector turístic, ha destacat en el món musical, tant des de la vessant de l’ensenyament com des de la interpretació, en la qual ha reeixit durant molts d’anys com a solista i com a membre de formacions de primer nivell. No concebríem una candidatura nostra sense la presència de na Bàrbara.


Núm. 22. Josep Terrassa Flaquer. Un puntal de l’agrupació, des de sempre. Professor d’Ensenyança Primària i investigador històric especialitzat en el segle XIX, ens ha aportat els seus imprescindibles “El Castell de Capdepera” i “Patrimoni Arqueològic de Capdepera”. En Pep és un infatigable treballador de la cultura local, un gran coneixedor de la política del poble i un expert analista de la realitat local. És president de l’Associació Cultural “Cap Vermell”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada